FAQ - Ofte stillede spørgsmål

På denne side kan du ofte finde svar på dit spørgsmål – hvis ikke, er du mere end velkomme til at smide en mail på info@BizLogo.dk

Hvad er fordelen ved BizLogo?

Fordelene ved at købe logo hos os, er at du får et logo i høj kvalitet, med hurtig levering til en lav pris.

Hvordan kan i lave det så billigt?

Vi har et kæmpe netværk af grafikere, og sørger for at de kan få opgaver af os, ved at konkurrere med hinanden, og derfor fået dem ned i pris til fordel for vores kunder.

Får jeg andet end logo ved bestilling?

Du får som udgangspunkt kun et logo, men kan ved bestille ønske favicon under ordrebemærkninger og så kan du også få dette med. Selve logoet får du i flere filformater.

Hvorfor bruger i kun vektorgrafik?

Vektorgrafik bevarer kvaliteten selvom det trækkes større og gøres mindre, hvor pixeleret grafik ofte er i en dårligere kvalitet en vektor.

Jeg har bestilt, hvad sker der nu?

Du får nu en bekræftelsesmail, og i samme tid, sender vi en mail ud til vores grafikere og finder den rette til opgaven. Du vil modtage dit logo indenfor den tidsfrist som din valgte pakke indeholder.

Jeg glemte bemærkninger til min ordre - hvad gør jeg?

Hvis vi er gået i gang og du kommer med bemærkninger: Vi retter gerne ind efter dine bemærkninger uden ekstra betaling, men leveringsfristen kan i nogle tilfælde blive overskridt så.

 

Hvis vi ikke er gået i gang: Send en e-mail hurtigst muligt, og vi retter ind efter den nye information.

Hvem laver logoerne?

Vi har en længere godkendelsesprocess for vores grafikere: Minimum 5 års erfaring, godkendelse af tidligere arbejde og derudover er alle vores grafikere faglærte.

Jeg har ikke fået en bekræftelsesmail

Giv os et kald eller kontakt os via live-chat på siden, så sender vi en bekræftelsesmail på ny!